CNAIR: Toate contractele de întreţinere a drumurilor până la sfârşitul anului au fost semnate

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a încheiat toate cele 55 de contracte subsecvente întreţinerii drumurilor, pe trimestrul al patrulea din 2017, valabile până la 31 decembrie 2017, potrivit unui comunicat emis miercuri de instituţie.

173 afișări
Imaginea articolului CNAIR: Toate contractele de întreţinere a drumurilor până la sfârşitul anului au fost semnate

CNAIR: Toate contractele de întreţinere a drumurilor până la sfârşitul anului au fost semnate

„În conformitate cu programul întocmit de către CNAIR S.A. în ceea ce priveşte întreţinerea curentă pe timp de iarnă 2017-2018, s-a încheiat semnarea tuturor celor 55 de contracte subsecvente (pe trimestrul IV 2017, valabile până la 31.12.2017), parte componentă a Acordurilor cadru încheiate, în termenul asumat de către Companie, 25.10.2017”, se arată în comunicatul companiei.

În cazul celor două acorduri cadru, pentru Autostrada A1 (Bucureşti-Piteşti) şi A3 (Bucureşti-Ploieşti) care sunt contestate la Curtea de Apel Bucureşti, până la semnarea lor, activitatea de deszăpezire pe cele două autostrăzi va fi asigurată de către DRDP Bucureşti prin redistribuirea de utilaje de la alte secţii, precizează CNAIR.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici