Colapsul Evergrande: antrenorul Fabio Cannavaro şi-a reziliat contractul cu echipa sponsorizată de gigantul imobiliar

  • Guangzhou FC s-a despărţit de comun acord de tehnicianul italian.
  • Echipa va fi ajutată să termine campionatul de un alt manager, promovat din rândul jucătorilor.
  • Guangzhou FC face eforturi să termine campionatul, deşi China Evergrande Group, compania-mamă, este în pragul falimentului.
4021 afișări
Imaginea articolului Colapsul Evergrande: antrenorul Fabio Cannavaro şi-a reziliat contractul cu echipa sponsorizată de gigantul imobiliar

Fabio Cannavaro

Fabio Cannavaro, 48 de ani, fost câştigător al trofeului „Balonul de Aur”, a părăsit gigantul din Superliga Chinei, Guangzhou FC, scrie presa chineză.

Fostul căpitan al echipei naţionale de fotbal a Italiei, campion mondial cu Squadra Azzurra în 2006, a acceptat rezilierea de comun acord a contractului său cu clubul, care se confruntă cu mari dificultăţi financiare.

Potrivit portalului de ştiri chinez sohu.com, fostul căpitan al echipei naţionale italiene, care iniţial era programat să se întoarcă ieri la Guangzhou, a anulat călătoria, după ce a acceptat reziliereacontractului cu clubul.

Actualul căpitan, Zheng Zhil va acţiona în calitate de manager provizoriu, pentru ca echipa să termine acest sezon. China Evergrande Group, compania-mamă, se luptă cu dificultăţi financiare.

Anunţata prăbuşire a gigantul imobiliar Evergrande este tema zile nu doar în China, existând teama că ar putea declanşa o reacţie în serie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici