Colindă ţara pe patru roţi: Vânzările de ATV-uri câştigă teren în România. „Adrenalină, libertate şi aer curat”

  • Vânzările de ATV-uri din România s-au dublat faţă de perioada dinaintea pandemiei
  • Preţul unui ATV porneşte de la 4.000 şi poate ajunge şi la peste 30.000 de euro
  • Livrarea comenzilor poate dura de la câteva zile la o lună şi jumătate
188 afișări
Imaginea articolului Colindă ţara pe patru roţi: Vânzările de ATV-uri câştigă teren în România. „Adrenalină, libertate şi aer curat”

FOTO: Profimedia

Dacă te-ai săturat de oraş şi vrei să te bucuri de natură alături de prieteni, află că e din ce în ce mai uşor să-ţi faci o gaşcă dacă te gândeşti să îţi iei un ATV.

ATV-urile au zburat din depozite. Producătorii aproape că nu mai fac faţă cererii din cauza pandemiei, care le-a ţinut fabricile sub cheie luni bune.

Izolarea a fost o ocazie bună pentru ca distracţia pe patru roţi să devină un adevărat hit printre amatorii de senzaţii tari.

Şi dacă nu eşti pasionat de motoare, acestea pot fi un mijloc bun de a explora zone în care nu poţi ajunge cu maşina.

„Pasiunea o am mai de mult. Am avut o motocicletă de viteză şi de atunci m-am îndrăgostit de motorsport. Ne-a ajutat foarte mult ATV-ul! Adrenalină, libertate şi aer curat!” spune Dragoş Darabană, client. 

„Dacă stăm să ne gândim la toate formele de relaxare create, în ghilimele, de această pandemie, o să vedem că şi stocurile de biciclete, la un moment dat, erau pe 0. Deci oamenii, de unde erau într-o formă sedentară, au început să investească în aceste mijloace de recreere, de a-şi petrece timpul, cumva, în mişcare. Explozia a avut loc undeva în luna aprilie, după care mici diferenţe între luni, dar pe creştere”, explică Mircea Comană, reprezentant vânzări ATV ROM.  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici