Compania aeriană a lui Ovidiu Tender a lansat zborurile spre Delta Dunării

Compania Ten Airways, deţinută de omul de afaceri Ovidiu Tender, a lansat vineri cursele spre Delta Dunării, cu destinaţia Tulcea, din Bucureşti, respectiv din Bergamo şi din Frankfurt, zborurile fiind operate sub brandul Fly România.

605 afișări
Imaginea articolului Compania aeriană a lui Ovidiu Tender a lansat zborurile spre Delta Dunării

Compania aeriană a lui Ovidiu Tender a lansat zborurile spre Delta Dunării

"Celor trei zboruri săptămânale pe ruta Otopeni -Tulcea li se adaugă două zboruri internaţionale. Fly România este singura companie care operează zboruri de linie în Delta Dunării. Zborurile pe ruta Otopeni - Tulcea vor fi operate de trei ori pe săptămână, în zilele de marţi, vineri şi duminică. Acestora li se adaugă două zboruri internaţionale, la preţuri începând de la 29,9 euro: Bergamo - Tulcea, marţi şi vineri, respectiv Frankfurt - Tulcea, duminică", se arată într-un comunicat al operatorului aerian.

Fly România este un brand al Ten Airways, companie aeriană deţinută de Tender, care şi-a început activitatea în 2010, operând în sistem charter şi wet lease.

"Credem că prin zborul Otopeni - Tulcea vom contribui la a aduce turiştii străini mult mai aproape de Deltă. De altfel, accesul atât către Deltă cât şi către litoral va fi mult facilitat şi pentru turiştii români din vestul ţării datorită legăturii Timişoara - Otopeni - Tulcea, cu posibilitate de transfer către Constanţa. Ori, din cauza distanţei de până la 16 - 18 ore cu trenul din vestul ţării până la litoralul românesc, turiştii alegeau destinaţii din vest, mai accesibile", a declarat, în comunicat, Cătălin Buţu, directorul executiv al companiei.

Fly România a început operarea zborurilor la mijlocul lunii mai. Rutele internaţionale deservite sunt Bergamo (două zboruri pe săptămână din Tulcea), Verona (trei zboruri săptămânale din Timişoara şi Bucureşti), Genova (trei zboruri săptămânale din Bucureşti), Barcelona (trei curse săptămânale din Bucureşti), Frankfurt (trei zboruri săptămânale din Bucureşti şi unul din Tulcea), Palermo (două zboruri săptămânale din Bucureşti) şi Antalya (o cursă săptămânală din Bucureşti, din luna iunie).

Pe ruta Timişoara - Bucureşti, zborurile vor avea o frecvenţă zilnică, exceptând ziua de sâmbătă.

Pentru rutele interne, tarifele vor fi unice, respectiv 69,9 euro/zbor pentru Bucureşti - Timişoara şi 49,9 euro/zbor pentru Bucureşti - Tulcea, în vreme ce pe rutele internaţionale preţurile pornesc de la 29,9 de euro/zbor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici