Compania Blue Air a deschis noua bază operaţională pe Aeroportul "Avram Iancu" din Cluj

Compania aeriană Blue Air a deschis, luni, o bază operaţională pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" Cluj, a şasea din România, unde a alocat o aeronavă Boeing 737-800, cu o capacitate de 189 locuri, pentru a creşte frecvenţa pe destinaţia Bucureşti - Otopeni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1304 afișări
Imaginea articolului Compania Blue Air a deschis noua bază operaţională pe Aeroportul "Avram Iancu" din Cluj

Compania Blue Air a deschis noua bază operaţională pe Aeroportul "Avram Iancu" din Cluj

Directorul comercial al Blue Air, Tudor Constantinescu, a declarat, luni, că dezvoltarea bazei facilitează şi crearea de noi locuri de muncă, ţinta companiei fiind ca 100% din personal să fie local.

"Blue Air a deschis noua bază operaţională pe Aeroportul Internaţional <<Avram Iancu>> Cluj, a şasea din România, prin alocarea unei aeronave Boeing 737-800, cu o capacitate de 189 locuri. Compania investeşte semnificativ la nivel local, toate entitaţile economice din Transilvania beneficiind de angajamentul companiei noastre. Totodată, dezvoltarea bazei noastre facilitează şi crearea de noi locuri de muncă, ţinta noastră fiind ca 100% din personalul nostru de la Cluj să fie local. Blue Air este o companie românească, ceea ce înseamnă că ne plătim taxele în Romania, iar dezvoltarea noastră la Cluj aduce de la sine creşterea contribuţiilor la bugetul local, participând astfel activ la dezvoltarea armonioasă a regiunii", a spus Constantinescu.

Directorul Aeroportului Internaţional "Avram Iancu" Cluj, David Ciceo, a declarat la rândul său că alocarea primei aeronave Blue Air pentru baza operaţională de la Cluj aduce frecvenţe crescute pe destinaţia Bucureşti - Otopeni, de la 4 la 12 zboruri pe săptămână, precum şi o nouă destinaţie, spre Birmingham (Marea Britanie) începând cu 16 decembrie 2016.

Odată cu deschiderea sezonului de vară 2017, Blue Air va aloca a doua aeronavă 737-800 şi va adăuga patru noi rute cu plecare de pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" Cluj către Londra Luton (26 martie), Larnaca (9 aprilie), Nisa (10 aprilie) şi Hamburg (3 iunie).

Din 15 iunie 2017, un alt zbor intern va conecta Clujul de litoralul Marii Negre, mai exact de Constanţa.

Blue Air şi-a început operarea pe Aeroportul din Cluj-Napoca în data de 3 iunie 2016, prin deschiderea zborurilor către Bucureşti, Liverpool şi Dublin, iar de la 1 octombrie a introdus un zbor triangular între Cluj-Napoca – Timişoara – Iaşi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici