Compania care deţine magazinul online elefant.ro şi-a majorat capitalul social cu 3,3 milioane euro

Compania Universal Online Promotion, care deţine magazinul online elefant.ro, şi-a majorat capitalul social cu 14,88 milioane lei (3,3 milioane euro), de la 900.000 lei la 15,78 milioane lei, fonduri care vor susţine creşterile estimate pentru portal.

953 afișări
Imaginea articolului Compania care deţine magazinul online elefant.ro şi-a majorat capitalul social cu 3,3 milioane euro

Compania care deţine magazinul online elefant.ro şi-a majorat capitalul social cu 3,3 milioane euro

"Majorarea capitalului social al companiei vine într-un moment de creştere foarte rapidă a elefant.ro şi demonstrează susţinerea necondiţionată de care acest proiect se bucură în rândul acţionarilor", afirmă Dan Vidraşcu, directorul executiv al elefant.ro.

Elefant.ro a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 6,5 milioane de euro, în creştere cu 80% faţă de anul precedent.

"2013 a fost un an al transformărilor, un an în care elefant.ro a reuşit să se transforme (...) din cea mai mare librărie online într-un mall care oferă peste 130.000 de produse destinate familiilor. 2014 va fi cu siguranţă un an de creştere, mai ales pe fondul diversificării gamei de produse şi a serviciilor post-vânzare", declara în februarie Dan Vidraşcu.

În prezent, elefant.ro are în ofertă peste 200.000 de produse şi mai mult de 2 milioane de utilizatori lunar.

elefant.ro este un proiect dezvoltat de fondul de investiţii Fribourg Capital, controlat de omul de afaceri Ion Sturza, fost premier al Republicii Moldova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici