Compania Coca-Cola a suferit pierderi de miliarde de dolari, din cauza pandemiei

  • Compania Coca-Cola a fost afectată de pandemie
  • Coca-Cola a pierdut 9% din cifra de afaceri
  • Un plan de reorganizare este în desfăşurare şi intră în vigoare până în 2021
908 afișări
Imaginea articolului Compania Coca-Cola a suferit pierderi de miliarde de dolari, din cauza pandemiei

Compania Coca-Cola a suferit pierderi de miliarde de dolari, din cauza pandemiei

În perioada pandemiei, cu siguranţă toţi am avut de suferit. Unii mai mult, alţii mai puţin. Închiderea parţială a industriei HORECA are repercursiuni uriaşe şi asupra giganţilor din industrie.

Coca-Cola a avut o pierdere de 9% din cifra de afaceri, mai exact 8,7 miliarde de dolari, întrucât compania s-a luptat cu pierderea vânzarilor din restaurante, o parte dintre ele închizându-se definitiv.

Compania a confirmat, vineri, la ABC News, că va reduce aproximativ 2,200 de locuri de muncă, la nivel global, dar nu ca efect al pandemiei şi ca parte a unui plan de reorganizare a companiei.

“Compania se află într-o călătorie în care va transforma modul în care funcţionează, astfel încât să putem ieşi mai puternici din pandemie şi să ne accelerăm creşterea” a declarant Leith, vice-preşedintele companiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici