Compania germană emz a decis să înfiinţeze o nouă unitate în România. Oraşul ales

Compania germană emz, cu sediul în Nabburg, Bavaria, a decis să înfiinţeze o nouă unitate de producţie în Reşiţa, proiect în valoare de circa 5 milioane de euro, anunţă Camera de comerţ româno-germană AHK România.

14438 afișări
Imaginea articolului Compania germană emz a decis să înfiinţeze o nouă unitate în România. Oraşul ales

Compania germană emz a decis să înfiinţeze o nouă unitate de producţie în Reşiţa

Investiţia va oferi într-o primă fază între 50 şi 100 de noi locuri de muncă, respectiv 500 de locuri de muncă în perspectivă. Producţia urmează să înceapă în toamna anului 2022.

EMZ, producător german de produse de tehnologii electrocasnice şi de mediu, construieşte o unitate de producţie cu o suprafaţă de aproximativ 3.000 mp în parcul industrial al oraşului. „Am ales România, mai exact Reşiţa, pe baza mai multor factori, după ce am analizat diferite amplasamente investiţionale", spune Veit Schmucker, manager de operaţiuni şi manager de proiect la emz.

Echipa AHK Romania, care a sprijinit îndeaproape multe proiecte de investiţii germane în trecut şi a colaborat cu administraţiile locale, bazându-se pe încredere reciprocă, are mulţi ani de experienţă în susţinerea proiectelor de investiţii ale companiilor germane în România. „Prin activitatea noastră de consultanţă oferită investitorilor germani, am contribuit semnificativ la crearea a mii de noi locuri de muncă în România în ultimii ani. Companiile germane numără în total peste 250.000 de angajaţi în România. Relaţiile economice bilaterale sunt foarte intense, iar AHK România demonstrează, prin numeroasele sale activităţi şi servicii de consultanţă, că este motorul central pentru dezvoltarea în continuare a relaţiilor economice bilaterale", a declarat directorul general al AHK, Sebastian Metz.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici