Compania germană Gerhard Topp cumpără un producător de accesorii textile din România

Compania germană Ploucquet Group a încheiat un acord cu fabricantul de accesorii textile Gerhard Topp pentru vânzarea unităţii din Braşov, Ploucquet Textil, specializată în producerea de benzi de pantaloni.

165 afișări
Imaginea articolului Compania germană Gerhard Topp cumpără un producător de accesorii textile din România

Tranzacţia va permite Ploucquet Group să se concentreze pe activitatea unităţii din Zittau în Germania, relatează just-style.com, care nu oferă informaţii despre detaliile financiare.

Cei 42 de angajaţi ai unităţii din Braşov vor fi preluaţi de către Gerhard Topp.

Gerhard Topp mai deţine o unitate de producţie în România, în localitatea ieşeană Holboca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici