Compania străină în care investesc cei mai mulţi români şi-a publicat rezultatele. Nio a depăşit aşteptările specialiştilor

  • Acţiunile Nio au crescut uşor miercuri, după ce producătorul auto chinez a înregistrat rezultate finanaciare mai bune decăt se aşteptau specialiştii.
  • Nio a anunţat că a livrat 21.896 de vehicule în al doilea trimestru. Pentru al treilea trimestru, Nio prognozează că va livra între 23.000 şi 25.000 de vehicule.
  • Compania Nio este populară şi în România unde un număr mare de persoane investesc în ea. Producătorul de maşini electrice alături de lanţul american de magazine GameStop Corp. (GME) şi de lanţul de cinema­tografe AMC Entertainment Hodings (AMC) ocupă primele poziţii în topul celor mai tranzacţionate acţiuni străine de către investitorii români la începutul anului 2021, potrivit informaţiilor agregate de ZF.
1395 afișări
Imaginea articolului Compania străină în care investesc cei mai mulţi români şi-a publicat rezultatele. Nio a depăşit aşteptările specialiştilor

Compania străină în care investesc cei mai mulţi români şi-a publicat rezultatele. Nio a depăşit aşteptările specialiştilor

Nio prognozează venituri pentru al treilea trimestru între 1,35 de miliarde dolari şi 1,43 miliarde de dolari, o creştere de aproximativ 96,9% la 112,8% faţă de acelaşi trimestru al anului 2020.

Totuşi Nio ca şi alţi producători de vehicule electrice se confruntă cu ameniţarea generată de lipsa cipurilor. Pendulia globală de cipuri ar putea avea un impact semnificativ asupra producţiei, iar un val patru al pandemiei ar putea reprezenta un al impediment ce ar putea afecta vânzările.

William Bin Li, CEO Nio, a declarat că deşi lanţul global de aprovizionare „încă se confruntă cu incertitudini”. Compania a „lucrat îndeaproape” cu partenerii săi pentru „îmbunătăţirea" acestuia

Nio, care produce SUV-urile EC6, ES6 şi ES8, se pregăteşte, de asemenea, să înceapă livrările primului său sedan, ET7, anul viitor.

Compania îşi propune să livreze trei produse noi anul viitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici