Compania Vitall din Dolj a cumpărat Avicola Crevedia, parte a grupului Agroli

Compania Vitall din judeţul Dolj, cu activităţi în producţia de furaje şi creşterea păsărilor, a cumpărat Avicola Crevedia, parte a grupului Agroli, afacere scoasă la licitaţie de Casa de Insolvenţă Transilvania la un preţ de 14 milioane de euro, potrivit Ziarul Financiar.

1552 afișări
Imaginea articolului Compania Vitall din Dolj a cumpărat Avicola Crevedia, parte a grupului Agroli

Compania Vitall din Dolj a cumpărat Avicola Crevedia, parte a grupului Agroli

„Eram în chirie la ei de vreun an de zile. Avem toate fermele populate, abatorul funcţionează, fabrica de furaje, toate. Cu carnea de pasăre suntem prezenţi în Selgors, Profi cu brandul Avicola Crevedia şi vindem şi prin alţi distributori care cumpără carcarsă de pui de la noi. Înainte de achizţie produceam furaje şi aveam o fermă de pui de carne în Coşoveni, judeţul Dolj“, a declarat pentru ZF Doina Enescu, acţionar unic al companiei Vitall.

Anul trecut, Vitall a avut 100 de angajaţi, un profit de peste 9,5 milioane de lei şi o cifră de afaceri netă de aproape 160 de milioane de lei, potrivit datelor transmise către Ministerul Finanţelor.

Avicola Crevedia, cu activităţi în domeniul creşterii păsărilor, parte a grupului de firme Agroli, a intrat în insolvenţă în anul 2014. În 2015, firma a înregistrat o cifră de afaceri de puţin peste două milioane de lei, rezultat obţinut cu ajutorul a doar doi salariaţi, potrivit datelor Oficiului Naţional al Registrului Comerţului (ONRC).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici