CONFERINŢA MEDIAFAX: Nicolescu - Nu se mai impune creşterea preţului la gaze

Creşterea suplimentară a preţului gazelor nu mai este necesară, deoarece tarifele au fost aliniate deja cu cele din ţările din regiune, a declarat vineri ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, la "MEDIAFAX talks about Energy".

244 afișări
Imaginea articolului CONFERINŢA MEDIAFAX: Nicolescu - Nu se mai impune creşterea preţului la gaze

CONFERINŢA MEDIAFAX: Nicolescu - Nu se mai impune creşterea preţului la gaze (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

"Nu se mai impune o creştere suplimentară a preţului gazelor pentru că deja avem preţuri apropiate de cele din ţările din regiune, iar rolul alinierii preţurilor nu este să avem preţuri mari, ci convergente. Convergenţa este atinsă", a afirmat ministrul.

Guvernul s-a angajat faţă de FMI să renunţe la preţurile reglementate la electricitate şi gaze.

Populaţia beneficiază de o perioadă mai lungă de aplicare a liberalizării preţurilor gazelor naturale, respectiv până în 2018, termen care ar putea fi însă prelungit cu un an.

Conferinţa Mediafax Talks about Energy este organizată în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Româno- Germană, cu sprijinul Transelectrica şi Compania Naţională a Uraniului şi are ca parteneri: Petrom, Adrem Invest şi Eximtur.

Mai multe detalii, agenda evenimentului Mediafax Talks about Energy, ediţia a XI-a  puteţi găsi pe website-ul: http://www.mediafaxtalks.ro/category/energy-11

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici