Consiliul Concurenţei analizează achiziţia a trei companii de către Montecristo Retail

Consiliul Concurenţei anunţă miercuri că analizează tranzacţia prin care Montecristo Retail RO S.R.L. intenţionează să preia companiile Great United Trading s.r.o şi Win Bright (Asia) Limited şi controlul unic indirect asupra firmei Timeout Italia S.R.L.

615 afișări
Imaginea articolului Consiliul Concurenţei analizează achiziţia a trei companii de către Montecristo Retail

Consiliul Concurenţei analizează achiziţia a trei companii de către Montecristo Retail

Montecristo Retail RO S.R.L. comercializează, pe piaţa românească, îmbrăcăminte şi încălţăminte aparţinând brandurilor „Kenvelo", „Lee Cooper" şi „Timeout".

Great United Trading s.r.o. are ca obiect de activitate comercilizarea cu amănuntul a articolelor de îmbrăcăminte şi încălţăminte prin magazinele proprii din Republica Cehă, fiind în acelaşi timp furnizor pentru Montecristo Retail RO S.R.L.

Win Bright (Asia) Limited este o companie înfiinţată cu scopul de a deţine dreptul de proprietate asupra unor mărci înregistrate şi nu are un alt obiect de activitate.

Timeout Italia S.R.L. este deţinută de către Great United Trading s.r.o. şi activează pe piaţa comercializării cu amănuntul a articolelor de îmbrăcăminte şi încălţăminte din Italia.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei.

Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici