Constanţa: Bunuri contrafăcute de o jumătate de milion de lei, găsite într-un container din China

Inspectorii din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud au găsit într-un container venit din China 3.500 de căşti susceptibile de a fi contrafăcute.

222 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Bunuri contrafăcute de o jumătate de milion de lei, găsite într-un container din China

Constanţa: Bunuri contrafăcute de o jumătate de milion de lei, găsite într-un container din China

Descoperirea a fost făcută în cadrul efectuării controlului fizic asupra mărfurilor aflate într-un container sosit din China aparţinând unei firme cu sediul în Bucureşti.

Inspectorii vamali au găsit 3.500 de căşti fără fir bluetooth pentru telefon marca/design „Apple”, bunuri succeptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală.

Valoarea mărfurilor, dacă ar fi fost comercializate pe piaţă la preţ de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 514.500 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
container,
china,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici