Coşurile cadou de Paşte: Câţi bani alocă firmele pentru angajaţi şi parteneri

Firmele care îşi recompensează angajaţii şi partenerii de afaceri folosind coşurile cadou alocă o sumă medie de 75 de lei pentru angajaţi şi de 300 de lei pentru parteneri, potrivit companiei Sodexo Soluţii pentru Motivare.

576 afișări
Imaginea articolului Coşurile cadou de Paşte: Câţi bani alocă firmele pentru angajaţi şi parteneri

Coşurile cadou de Paşte: Câţi bani alocă firmele pentru angajaţi şi parteneri (Imagine: Remus Badea/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, coşurile cadou sunt deductibile şi neimpozabile în măsura în care valoarea cadoului oferit fiecărei persoane nu depăşeşte 150 de lei.

Sodexo estimează ca 68% din cererea pentru coşurile cadou este în perioada Sărbătorilor de iarnă şi peste un sfert dintre acestea de Paşte. Un procent în creştere este cel al vânzărilor coşurilor cadou cu alte ocazii, precum zilele de 1 şi 8 Martie, care generează 5% din vânzările totale.

"Coşurile cadou sunt o soluţie la care apelează tot mai multe companii din majoritatea domeniilor de activitate de pe piaţa muncii, datorită avantajelor pe care le oferă", a declarat, într-un comunicat, Jean Istasse, directorul general al Sodexo Soluţii pentru Motivare.

Compania Sodexo a fost înfiinţată de către omul de afaceri francez Pierre Bellon, în anul 1966, şi are în prezent 413.000 de angajaţi în 80 de ţări. În România, compania este prezentă din 1998 şi are 160 de angajaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici