COVID-19 închide porţile fabricilor. Volkswagen întrerupe, temporar, activitatea de producţie

Producătorul auto german Volkswagen a anunţat, sâmbătă, că fabricile sale se vor închide pentru două săptămâni, iar în unele regiuni pentru trei săptămâni, pe fondul preocupărilor tot mai mari cu privire la răspândirea coronavirusului, relatează Reuters.

287 afișări
Imaginea articolului COVID-19 închide porţile fabricilor. Volkswagen întrerupe, temporar, activitatea de producţie

Sursa: Hepta

"Majoritatea fabricilor noastre se închid pentru două săptămâni, în unele regiuni pentru trei. Răspândirea virusului nu va fi oprit în câteva săptămâni de acum încolo", a declarat Herbert Diess, CEO-ul Volkswagen Group, într-o postare pe LinkedIn.

Numărul cazurilor confirmate de coronavirus în Germania a crescut cu 2.705 într-o zi, până la 16.662.

Marţi, Volkswagen a spus că suspendă producţia în fabricile din Europa, în condiţiile în care pandemia afectează vânzările şi perturbă lanţurile de aprovizionare.

Producătorul de automobile, care deţine mărcile Audi, Bentley, Bugatti, Ducati, Lamborghini, Porsche, Seat şi Skoda, a mai spus că incertitudinile cu privire la evoluţia epidemiei de coronavirus a însemnat îl împiedică să facă previziuni pentru acest an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici