Video COVID-19 taie din nota de plată. Patronii restaurantelor promit preţuri mai mici după redeschidere

  • Patronii restaurantelor spun că vor fi nevoiţi să lase preţurile mai jos ca să atragă clienţi la redeschidere
  • Chiar dacă vor avea cheltuieli suplimentare cu măsurile de siguranţă, patronii vor să deschidă restaurantele la 1 iunie
  • Dacă până la 1 iunie Guvernul nu permite redeschiderea restaurantelor, patronii ameninţă cu proteste în stradă
385 afișări

Eşti sătul de restricţii? Consolarea vine imediat: o să poţi mânca mai des la restaurant când se redeschid. Patronii promit să taie serios din nota de plată, chiar dacă vor avea cheltuieli mai mari cu măsurile de limitare a contaminării.

„O să trebuiască să avem nişte preţuri mai mici pentru că oamenii suferă din punct de vedere al bugetelor alocate pentru industria de HoReCa, pe de altă parte orice măsură iei, va costa foarte mult. Antreprenorul trebuie să cumpere termometru, care e 100 de euro cel mai ieftin, mănuşi, măşti, sanitarizant, deci va avea nişte cheltuieli suplimentare” spune Dragoş Petrescu, preşedintele patronatului HORA.

În plus, te-ai putea bucura de o atmosferă ...mai intimă. Într-un restaurant considerat înainte plin când avea 50 de clienţi la mese, măsurile de distanţare ar putea lăsa loc doar pentru 30 de oameni.

„Între mese, or să fie 2 metri între mese. Osă limităm, să spun, aglomerarea” a adăugat Dragoş Petrescu.

Chiar şi în aceste condiţii, cei din industria ospitalităţii vor să înceapă treaba cât mai repede. Dacă guvernul nu îi lasă să redeschidă restaurantele, barurile şi cafenelele până la întâi iunie, patronii ameninţă cu proteste de stradă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici