Cozi de sute de oameni în Asia şi Europa pentru cumpărarea iPad 2

Sute de oameni din Asia şi Europa au stat la coadă în faţa magazinelor Apple pentru a cumpăra noua tabletă iPad 2, lansată vineri în 25 de ţări, de teamă că deficitul de produse din Statele Unite se va repeta şi în străinătate.

27 afișări
Imaginea articolului Cozi de sute de oameni în Asia şi Europa pentru cumpărarea iPad 2

Cozi de sute de oameni în Asia şi Europa pentru cumpărarea iPad 2 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

IPad 2, o versiune mai subţire şi mai uşoară a tabletei, care include două camere pentru video chat, a fost introdusă în Statele Unite pe 11 martie, iar analiştii estimează că în primul week-end au fost vândute un milion de exemplare.

Preţurile internaţionale pornesc de la 499 de dolari.

Vineri, tableta PC a fost lansată în 25 de state, majoritatea din Europa, alături de Australia, Noua Zeelandă, Canada şi Mexic.

Lansarea din Japonia a fost amânată, dar Apple a precizat că nu din cauza deficitului de componente apărut în urma cutremurului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici