Creştere spectaculoasă pe piaţa moto. Vânzările de ATV-uri s-au majorat cu 86% în 2020

  • Vânzările de ATV-uri au crescut cu 86% în 2020 şi au susţinut avansul pieţei moto într-un an greu pentru industrie.
  • O contribuţie la creşterea pieţei moto au avut şi motocicletele, unde vânzările au crescut cu 2% în 2020 faţă de anul anterior.
1845 afișări
Imaginea articolului Creştere spectaculoasă pe piaţa moto. Vânzările de ATV-uri s-au majorat cu 86% în 2020

Sursa foto: Mediafaxfoto

Vânzările de ATV-uri, segment din piaţa moto care s-a menţinut pe plus încă din a doua jumătate a anului 2020, au înregistrat creşteri de circa 86% în ultimele 12 luni, arată un raport al Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA), citat de ZF.

Astfel, piaţa moto a încheiat 2020 cu o creştere generală de peste 48% faţă de anul precedent, provenită mai ales din vânzarea acestui segment cu imunitate.

În schimb, în aceeaşi perioadă, achiziţiile de autoturisme au scăzut cu 21,7%.

Cea mai mare creştere de pe piaţa moto din 2020 a fost înregistrată în luna decembrie, când vânzările de motocicluri au fost cu aproximativ 38% mai mari decât în aceeaşi perioadă din 2019.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici