Criza generată de COVID-19 a închis o afacere bazată pe plante de aloe vera. Deşi 90% dintre clienţi comandau în pandemie, oferta nu a putut suplini cererea

  • Tudor comercializa produse pe bază de aloe vera
  • Însă criza Covid a pus afacerii lacătul pe uşă
  • Transportatorii fiind afectaţi nu mai avea cine să-i aducă materia primă
1080 afișări
Imaginea articolului Criza generată de COVID-19 a închis o afacere bazată pe plante de aloe vera. Deşi 90% dintre clienţi comandau în pandemie, oferta nu a putut suplini cererea

Plante de aloe vera

Încă un business pus la pământ de pandemie. De data asta, vorbim de un boutique care avea porţile deschise mai ales pentru doamne. Tudor Mihăilă comericializa produse pe bază de aloe vera. Şi spune că anul trecut avea vânzări de cel puţin 1.500 euro pe lună.

Importa materia primă din Creta. Aşa că atunci când transportatorii au început să anuleze din rute, el nu mai avea cu ce să-şi alimenteze stocul. Cu toate că 90% din clienţii săi încă mai comandau în pandemie, curând oferta nu mai putea satisface cererea. 

TUDOR MIHĂILĂ, owner Regina Plant: Consumatorii noştrii erau în principiu doamne între 20 şi 40 de ani. Cumpărau foarte mult pentru uz intern pentru a-şi întări imunitatea. Cel mai bine vândut produs era frunza de aloe vera mare. În momentul în care l-am oprit am simţit că m-am eliberat de o povară, pentru că pe perioda pandemiei chiar devenise o povară. Stăteam în continuare cu stres când primesc următorul colect, când pot să-mi refac stocurile.
 
Tudor are şi un mesaj pentru noua guvernare. În afară de rapiditate şi deschidere pentru mediul de business, el spune că noii miniştrii trebuie să aibă în vedere şi alte lucruri.
 
TUDOR MIHĂILĂ, owner Regina Plant:  Haideţi să încurajăm agricultorii să facă agricultură într-un mod sustenabil. Haideţi să vedem cum facem cu energia pentru că în continuare stăm foarte mult pe energie de cărbuni. Cred că avem oportunitatea asta.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici