CTP a achiziţionat Deva Logistics Park

CTP, unul dintre liderii parcurilor de business din Europa Centrală, a anunţat miercuri achiziţionarea proiectului Deva Logistics Park, care are o suprafaţă totală de 43.000 de metri pătraţi şi încă 17.000 mp disponibili pentru dezvoltare.

1173 afișări
Imaginea articolului CTP a achiziţionat Deva Logistics Park

CTP a achiziţionat Deva Logistics Park (Foto: Site Oficial)

Noii proprietari nu au făcut publică suma tranzacţiei.

După achiziţionarea parcului logistic, acesta îşi va schimba denumirea în CTPark Deva.

CTPark Deva este situat în apropiere de autostrada A1, lângă Deva.

"Afacerile noastre se dezvoltă rapid în România, pe măsură ce tot mai mulţi investitori caută spaţii de clasă A, premium, pentru activităţi industriale sau logistice. Cu achiziţia CTPark Deva oferim acum depozite de calitate într-o locaţie nouă, premium, situată în vestul ţării. Vom continua să construim şi să cumpărăm în România spaţii potrivite pentru partenerii noştri tradiţionali care sunt companiile internaţionale şi jucătorii importanţi de pe piaţa locală", a declarat Remon Vos, directorul executiv al CTP.

În acest an, CTP a mai achiziţionat fostul Mercury Business Park, redenumit CTPark Bucharest West.

Dezvoltatorul olandez CTP deţine CTPark Network, cel mai mare sistem integrat de parcuri de afaceri premium în Europa Centrală, cu peste 2,5 milioane de metri pătraţi de spaţii de clasă A în peste 50 de locuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici