Cum a reuşit o pensionară din Satu Mare să câştige marele premiu la Loto 6/49, în valoare de peste 4,8 milioane euro

Luni s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câştigătoarea premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 din dată de 22.12.2019, în valoare de 22.954.442,36 lei (peste 4,8 milioane euro), cel mai mare premiu câştigat la Loto 6/49 în anul 2019.

3194 afișări
Imaginea articolului Cum a reuşit o pensionară din Satu Mare să câştige marele premiu la Loto 6/49, în valoare de peste 4,8 milioane euro

O pensionară din Satu Mare este câştigătoarea marelui premiu la loto din 22 decembrie

Jucatoarea norocoasă este din Satu Mare, are în jur de 60 de ani şi este pensionară.

Spune că joacă de peste 10 ani la Loto 6/49, întotdeauna aceleaşi numere şi o singură varianta simplă.

Pentru tragerea Loto 6/49 din 22 decembrie 2019 a ales însă să joace diferit: a schimbat două dintre numerele pe care le juca constant şi a jucat două variante simple în loc de una.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici