Video Cum arată în prezent autostrada Bucureşti-Ploieşti - IMAGINI DIN AVION

Ministerul Transporturilor a dat publicităţii noi imagini filmate din avion cu Autostrada Bucureşti-Ploieşti. Filmarea a fost realizată pe 6 aprilie şi prezintă modul în care arată, în acest moment, tronsoanele realizate ale autostrăzii.

5233 afișări

Cei 62 de kilometri care leagă Capitala de Ploieşti trebuiau inauguraţi în decembrie, însă termenul a fost prelungit. Cele mai recente informaţii furnizate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) arată că această autostradă ar urma să fie gata în trimestrul al doilea al acestui an, cel mai probabil în mai sau iunie. Primii 6,5 kilometri ai autostrăzii, porţiunea care porneşte dinspre Capitală, vor fi gata însă în octombrie, potrivit CNADNR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici