Cureaua inteligentă monitorizează circumferinţa mijlocului utilizatorilor şi le spune când au mâncat prea mult

O firmă a prezentat, la târgul de tehnologie Consumer Electronics Show 2019 (CES 2019), WELT, o curea inteligentă.

460 afișări
Imaginea articolului Cureaua inteligentă monitorizează circumferinţa mijlocului utilizatorilor şi le spune când au mâncat prea mult

Cureaua inteligentă, lansată la CES, monitorizează circumferinţa mijlocului utilizatorilor

Dispozitivul dispune de o serie de senzori şi de conectivitate Bluetooth. Datele colectate de WELT sunt trimise către un smartphone prin intermediul aplicaţiei dedicate.

Cureaua inteligentă preia unele din funcţiile ceasurilor şi brăţărilor smart. De exemplu, WELT monitorizează paşii şi le spune utilizatorilor când este cazul să facă mişcare sau exerciţii fizice. Mai mult, cureaua va împrumuta o funcţie importantă de la Apple Watch - capacitatea de a detecta momentul când o persoană cade.

Dispozitivul monitorizează permanent circumferinţa mijlocului persoanei care o poartă. Atunci când aceasta creşte, utilizatorul primeşte sfaturi pentru eliminarea kilogramelor în plus. Mai mult, cureaua le spune celor care o poartă când au mâncat prea mult la o masă. 

Potrivit producătorului, care a finanţat proiectul prin intermediul unei campanii derulate pe platforma de crowdsourcing Indiegogo, WELT are o autonomie a bateriei de 30 de zile.

Cureaua este deja disponibilă în Coreea de Sud şi Japonia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici