Dacia a modernizat 40 de showroom-uri, peste jumătate din reţeaua din România

Constructorul auto Dacia, din grupul francez Renault, a investit peste jumătate de milion de euro pentru modernizarea a 40 de showroom-uri, ceea ce reprezintă mai mult de jumătate din întreaga reţea deţinută la nivel naţional.

594 afișări
Imaginea articolului Dacia a modernizat 40 de showroom-uri, peste jumătate din reţeaua din România

Dacia a modernizat 40 de showroom-uri, peste jumătate din reţeaua din România (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Noile showroom-uri poartă denumirea «Dacia Evolution +». Modernizarea a avut loc în perioada iunie 2014 - decembrie 2015.

Întreaga reţea de showroom-uri a mărcii va fi adusă la noul standard până la începutul anului 2017, arată compania, într-un comunicat.

Lucrările au vizat printre altele dotarea cu mobilier nou şi amenajarea unor spaţii pentru copii. Totodată, atelierele service includ spaţii destinate clienţilor în timpul recepţiei vehiculelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici