Dacia a produs maşina Duster cu numărul 200.000

Uzina Vehicule Dacia de la Mioveni a fabricat, la sfârşitul săptămânii trecute, vehiculul Dacia Duster cu numărul 200.000, model lansat în fabricaţie la începutul anului trecut, a anunţat luni constructorul auto.

383 afișări
Imaginea articolului Dacia a produs maşina Duster cu numărul 200.000

Dacia a produs maşina Duster cu numărul 200.000 (Imagine: www.daciagroup.com)

Maşina cu numărul 200.000 este un 4x4 de culoare neagră, are tipul de echipare Laureate, cu motor de 1,5 litri dci şi 110 Cai Putere, şi va fi livrată unui client din România.

De la începerea producţiei modelului, în ianuarie 2010, cadenţa modelului Duster a crescut progresiv, ajungând să reprezinte în prezent peste 50% din producţia Dacia.

Automobile Dacia este parte a grupului francez Renault, iar anut trecut a înregistrat o cifră de afaceri 2,7 miliarde euro, în creştere cu 26,6% faţă de nivelul obţinut în 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici