Dacia a vândut cel de-al 10.000-lea vehicul electric Spring

Dacia a vândut cel de-al 10.000-lea vehicul Dacia Spring pe piaţa din România. Autoturismul, de culoare albă, afişând noua identitate vizuală a mărcii Dacia, a fost achiziţionat prin intermediul programului de reînnoire a parcului auto naţional, Rabla Plus.

152 afișări
Imaginea articolului Dacia a vândut cel de-al 10.000-lea vehicul electric Spring

Dacia Spring deţine în prezent peste 50% din vânzările segmentului de maşini electrice, precizează un comunicat al companiei.

„Atingerea jalonului de 10.000 de unităţi livrate reprezintă o confirmare a succesului înregistrat de primul model electric al mărcii Dacia. Oferind cea mai accesibilă soluţie de mobilitate electrică de pe piaţă, Spring contribuie din plin la democratizarea segmentului vehiculelor cu emisii zero”, a declarat Mihai Bordeanu, Director General Automobile Dacia.

De la lansarea sa, în toamna anului 2020, Dacia Spring a înregistrat peste 110.000 de comenzi la nivel internaţional, aproape 70.000 dintre acestea fiind deja livrate clienţilor din 30 de ţări, marea majoritate din Europa. La sfârşitul lunii noiembrie, cele mai multe vehicule Dacia Spring erau înmatriculate în Franţa (aproape 29.000 de unităţi) şi Germania (peste 14.000 de unităţi).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici