Dacia Duster va avea motorizare pe gaz. Prima piaţă pe care va fi disponibilă versiunea şi preţul acesteia

Dacia revine pe piaţă cu o nouă ofertă. Cum preţurile benzinei şi motorinei continuă să crească, Dacia va dota cu instalaţie GPL noul model Duster, în special versiunea de 1,6 litri.

2859 afișări
Imaginea articolului Dacia Duster va avea motorizare pe gaz. Prima piaţă pe care va fi disponibilă versiunea şi preţul acesteia

Dacia Duster va avea motorizare pe gaz. Această versiune va avea un preţ „piperat”

Dacia Duster pe GPL va costa aproximativ 20.000 de euro şi va fi destinată, pentru început, doar pieţei din Franţa.

Nu este un experiment unic al celor de la Renault. Din 2007, modelele Logan berlină şi Logan MCV sunt disponibile şi cu motorizare pe gaz, în timp ce în 2009 a fost introdusă varianta GPL pentru Sandero.

GPL este un combustibil mai ieftin decât benzina şi motorina, fără să fie accizat, iar preţul este la jumătate faţă de concurenţă.

Un Logan care funcţionează atât cu benzină, cât şi cu GPL, poate avea o autonomie de drum de peste 1.500 de kilometri.

În România, peste 5 la sută dintre maşini sunt pe GPL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici