Dacia Duster va avea şi o variantă cu transmisie automată

Duster va fi lansat din 2010 şi cu transmisie automată, la fel ca şi modelele Sandero şi Logan care sunt exportate pe pieţele din Orientul Mijlociu sau Rusia, unde sunt comercializate sub emblema Dacia sau Renault. Conform planului oficial, Duster va fi lansat în primăvara acestui an în Europa, Turcia, Algeria şi Maroc, potrivit "Ziarului Financiar".

96 afișări
Imaginea articolului Dacia Duster va avea şi o variantă cu transmisie automată

Dacia Duster va avea şi o variantă cu transmisie automată (Imagine: Daciaclub.ro-Renault.ro/Ziarul Financiar)

Începând cu luna iunie a acestui an, Duster va fi lansat sub marca Renault în Ucraina, Orientul Mijlociu (Israel, Iordania, Siria, Liban), în Egipt şi în unele ţări din Africa.

Citeşte mai multe despre noua Dacia Duster pe www.zf.ro.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici