Dacia Duster va intra în programul Rabla

Noul model al Dacia-Renault, Duster, are câteva mii de clienţi pe lista de aşteptare, a declarat marţi, la Geneva, directorul comercial al constructorului, Fabrice Cambolive, menţionând că maşina va intra şi în programul naţional de înnoire a parcului auto.

363 afișări
Imaginea articolului Dacia Duster va intra în programul Rabla

Dacia Duster va intra în programul Rabla (Imagine: Dacia)

"Publicul ţintă pentru Duster este reprezentat de firme în proporţie de 50%. De asemenea, maşina se adresează românilor dedicaţi mărcii, care caută o maşină cu un upgrade de facilităţi", a spus directorul comercial al constructorului, Fabrice Cambolive.

El a adăugat că nu poate face o estimare în ce priveşte numărul unităţilor care se vor comercializa în acest an.

"Ne aşteptăm ca Duster să aibă mare succes datorită trendului ascendent al cererii pe piaţă de maşini 4X4. Cererea este mare, dar oferta scumpă. Aici intervenim noi", a precizat Cambolive.

Potrivit reprezentantului Dacia, până în prezent, s-au înscris pe lista de aşteptare a SUV-ului câteva mii de clienţi.

Cambolive a menţionat că Duster va intra în programul naţional de înnoire a parcului auto.

Potrivit oficialilor Dacia, primul client care va beneficia de SUV-ul Dacia Duster va fi preşedintele României, Traian Băsescu, care va intra în posesia automobilului la începutul lunii aprilie.

Vezi aici preţul oficial al Daciei Duster

Duster va fi prezentat marţi, 2 martie, la salonul auto de la Geneva.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici