Dacia Logan concurează cu Mercedes SLS şi Maybach pentru titlul de "legendă pe roţi" a deceniului. Vezi aici lista completă a concurenţilor

Specialiştii auto consultaţi de publicaţia Automotive News Europe au selectat Dacia Logan şi alte nouă modele, printre care Mercedes SLS şi Maybach, ca maşini de top ale ultimilor zece ani, una dintre acestea urmând să primească distincţia "legenda pe roţi" a deceniului.

295 afișări
Imaginea articolului Dacia Logan concurează cu Mercedes SLS şi Maybach pentru titlul de "legendă pe roţi" a deceniului. Vezi aici lista completă a concurenţilor

Dacia Logan concurează cu Mercedes SLS şi Maybach pentru titlul de "legendă pe roţi" a deceniului (Imagine: Mediafa Foto/AFP)

"Nu arată bine, dar această maşină de 5.000 de euro, ieftină şi solidă, este bazată pe platforma Nissan Micra. Disponibilă de la 7.200 de euro în Germania, Dacia Logan consacră marşul victoriei maşinilor low-cost", notează ediţia europeană a publicaţiei americane Automotive News.

Alături de Dacia Logan pentru titlul de "legendă pe roţi" a perioadei 2000-prezent au fost nominalizate modelele Mini, Mercedes SLS, Tesla Roadster, Nissan 350Z, Chevrolet Volt, Bentley Continental, Maybach, VW Phaeton şi Porsche Cayenne.

Specialiştii din industria auto consultaţi de Automotive News Europe şi MSX International au selectat câte zece maşini din industria auto pentru fiecare deceniu cu scopul de a marca 125 de ani de la apariţia automobilului, iar câştigătorul fiecărei perioade va fi stabilit prin votul cititorilor Automotive News Europe şi va fi anunţat în septembrie, când va primi şi distincţia "legende pe roţi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici