Dacia majorează salariile angajaţilor

Angajaţii Automobile Dacia beneficiază, de la 1 septembrie, de o creştere salarială de 110 lei şi de o primă în valoare medie de 400 de lei, a anunţat, marţi, contructorul auto deţinut de compania franceză Renault.

39 afișări
Imaginea articolului Dacia majorează salariile angajaţilor

Dacia majorează salariile angajaţilor (Imagine: Daniel Mihăilescu/Mediafax Foto)

"Săptămâna trecută a avut loc a doua serie de negocieri pe anul 2009 între administraţia Dacia şi Sindicatul Autoturisme Dacia privind capitolul salarizare (...) În acordarea acestei măriri salariale, conducerea Dacia a ţinut seama de păstrarea puterii de cumpărare a salariaţilor săi în contextul actual", se arată într-un comunicat al Dacia.

Angajaţii vor primi salariile majorate începând cu prima parte a lunii octombrie.

Aceasta este cea de-a doua creştere salarială acordată de Automobile Dacia în acest an. La prima serie de negocieri, din luna februarie, s-a stabilit mărirea salariilor cu 70 de lei de la 1 ianuarie şi cu 40 de lei, începând de la 1 aprilie.

Astfel, Dacia acordă în acest an o creştere salarială generală în valoare de 220 lei.

Totodată, salariaţii companiei au beneficiat în acest an de o primă de 700 de lei pentru participarea la profitul societăţii pe anul 2008, o primă pentru sărbătorirea Paştelui în valoare de 614 lei şi o primă de vacanţă de 818 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici