Dacia Sandero începe anul pe prima poziţie în Europa, Ford Puma pe locul 8

Dacia Sandero este pe prima poziţie în Europa în ceea ce priveşte maşinile noi înmatriculate în luna ianuarie.

1383 afișări
Imaginea articolului Dacia Sandero începe anul pe prima poziţie în Europa, Ford Puma pe locul 8

Dacia Sandero începe anul pe prima poziţie în Europa, Ford Puma pe locul 8

Dacia Sandero a fost autoturismul cu cele mai multe maşini noi înmatriculate în ianuarie, potrivit datelor Jato Dynamics, depăşind modele precum Peugeot 208 sau Volkswagen Golf. Mai mult, a depăşit cu circa 5.000 de unităţi şi modelul Renault Clio cu care împarte platforma tehnică.

Sandero, atât în versiunea „standard“ produsă în Maroc, la Tanger, cât şi Sandero Stepway, produs în România, a ajuns la un volum de 17.558 de unităţi înregistrate, în creştere cu 10% faţă de ianuarie 2022.

Ford Puma s-a clasat pe locul 9, cu 12.159 de unităţi, în creştere cu 18% faţă de începutul anului 2021.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici