De la explozie de preţuri la reduceri. Târg „low cost“ de apartamente şi vile

Reduceri de zeci de mii de euro la cumpărarea unui apartament sau a unei vile, asigurări pentru locuinţe, proiecte de arhitectură şi discounturi la mobilier, sunt bonusurile cu care dezvoltatorii imobiliari încearcă să-i atragă vineri pe cumpărători la Târgul imobiliar Project Expo "Low Cost" din Bucureşti.

32 afișări
Imaginea articolului De la explozie de preţuri la reduceri. Târg „low cost“ de apartamente şi vile

De la explozie de preţuri la reduceri. Târg „low cost“ de apartamente şi vile (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Într-o perioadă în care puţini îşi mai fac planuri de cumpărare a unei case, organizatorii speră să aibă în jur de 7.000 de vizitatori la evenimentul care va dura trei zile, faţă de 4.000 de persoane, la ediţia precedentă din luna mai şi 10.000, înainte de criză.

Cea mai ieftină locuinţă scoasă la vânzare este o garsonieră de 25.000 de euro (aproximativ 830 euro/mp), cu o suprafaţă de 30 de metri pătraţi, situată într-o vilă de lângă staţia de metrou IMGB din Capitală. La polul opus se află vile cu preţuri care pleacă de la 300.000-400.000 de euro şi ajung la un milion de euro.

Citeşte mai multe despre târgul "low cost" de locuinţe pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici