Dedeman a investit 15 milioane de euro într-un magazin la Ploieşti, unitatea numărul 36 a reţelei

Dedeman va deschide vineri un magazin la Ploieşti, al 6-lea din planul de investiţii pentru acest an şi al 36-lea din reţea, în urma unei investiţii de 15 milioane euro.

720 afișări
Imaginea articolului Dedeman a investit 15 milioane de euro într-un magazin la Ploieşti, unitatea numărul 36 a reţelei

Dedeman a investit 15 milioane de euro într-un magazin la Ploieşti, unitatea numărul 36 a reţelei (Imagine: Ciprian Sterian/Arhiva Mediafax Foto)

Amplasat în zona Bariera Bucov, magazinul are o suprafaţă construită de 15.000 mp şi dispune de 380 de locuri de parcare, se arată într-un comunicat al companiei.

Cu şase magazine noi deschise în acest an, Dedeman vizează creşterea cifrei de afaceri cu 8% faţă de anul 2012, când rulajul s-a ridicat la 540 milioane euro.

Portofoliul retailerului include peste 45.000 de produse, care acoperă 11 domenii. Compania are peste 6.650 de angajaţi.

Dedeman, cea mai mare companie din domeniul retailului cu materiale de construcţii şi amenajărilor interioare din România, este controlată de oamenii de afaceri Dragoş şi Adrian Pavăl.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici