Dedeman deschide al treilea magazin din Bucureşti, în Colentina, după o investiţie de 16 mil. euro

Retailerul de materiale de construcţii şi amenajări interioare Dedeman deschide vineri al treilea magazin din Bucureşti, în cartierul Colentina, în urma unei investiţii de circa 16 milioane euro, reţeaua la nivel naţional ajungând astfel la 39 de unităţi.

4154 afișări
Imaginea articolului Dedeman deschide al treilea magazin din Bucureşti, în Colentina, după o investiţie de 16 mil. euro

Dedeman deschide al treilea magazin din Bucureşti, în Colentina, după o investiţie de 16 mil. euro (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Dedeman Colentina are o suprafaţă de peste 12.000 metri pătraţi, 205 angajaţi şi cuprinde peste 45.000 produse. Lucrările au fost finalizate la mai puţin de o lună de la inaugurarea magazinului din Deva.

"Strategia noastră de a construi cel puţin câte un magazin în fiecare sector din Bucureşti se concretizează astăzi cu un nou pas. Până în 2015 dorim să acoperim complet cel mai important oraş al ţării, să reducem distanţele, să fim mai accesibili, mai apropiaţi de clienţii noştri", a declarat Dragoş Pavăl, preşedintele Dedeman.

Până la finalul lunii septembrie, compania Dedeman va finaliza şi construcţia terenului de tenis aferent inaugurării unui nou magazin, conform parteneriatului cu Simona Halep. Noul teren de tenis va fi amplasat în parcul Lacul Tei.

Următorul magazin Dedeman va fi deschis la Târgu Jiu.

Cu acest ritm de extindere, reţeaua va ajunge la un număr de 50 de magazine până la sfârşitul anului 2015, menţionează Dedeman.

Dedeman, cea mai mare companie din domeniul retailului cu materiale de construcţii şi amenajărilor interioare din România, este controlată de oamenii de afaceri Dragoş şi Adrian Pavăl şi a încheiat anul 2013 cu afaceri de 2,67 miliarde lei (606 milioane euro) şi un profit net de 288,3 milioane lei (65,2 milioane euro).

Compania are în prezent 39 de magazine şi două centre logistice, în care lucrează peste 7.200 de angajaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici