Deputatul PSD Claudiu Manda va fi propus ministru delegat al Bugetului

Deputatul PSD Claudiu Manda, preşedinte al PSD Dolj şi vicepreşedinte al comisiei de buget-finanţe, va fi propus pentru funcţia de ministru delegat al Bugetului, a anunţat premierul Victor Ponta.

643 afișări
Imaginea articolului Deputatul PSD Claudiu Manda va fi propus ministru delegat al Bugetului

Deputatul PSD Claudiu Manda va fi propus ministru delegat al Bugetului (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

El a precizat, la Digi 24, că propunerea de numire a lui Manda în postul de ministru va fi transmisă vineri dimineaţa Preşedinţiei.

Ponta a mai anunţat că tot vineri dimineaţa va trimite şi propunerea de numire a Rozaliei Biro ca ministru al Culturii.

Kelemen Hunor a anunţat anterior că la 1 august se va retrage din postul de ministru al Culturii şi de vicepremier, urmând să fie înlocuit cu Rozalia Biro, senator UDMR.

Postul de ministru deleget pentru Buget, ocupat în prezent de Liviu Voinea, va fi vacantat deoarece Voinea urmează să ocupe un post de viceguvernator la Banca Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici