Nu se mai vând faruri pentru Dacia şi Skoda ca anul trecut. Cu cât au scăzut vânzările

  • Producătorul timişorean de sisteme şi corpuri de iluminat Elba, furnizor de faruri pentru gru­puri auto precum Dacia-Re­nault sau Skoda, a raportat pentru 2019 o cifră de afaceri de aproximativ 48,5 milioane euro
  • Cifra este mai mică cu 20%
  • Portofoliul companiei include de la produse pentru ilumi­nat pietonal şi stra­dal la proiec­toare şi semafoare.
5138 afișări
Imaginea articolului Nu se mai vând faruri pentru Dacia şi Skoda ca anul trecut. Cu cât au scăzut vânzările

Dificultăţi pentru compania care fabrică faruri pentru Dacia şi Skoda

Com­pania a avut anul trecut un pro­fit net de peste 15,6 mil. lei (3,3 mil. euro), în scădere cu 5% faţă de anul precedent, când Elba Timi­şoara a înregistrat un câştig net de aproape 16,5 mil. lei (3,5 mil. euro), arată datele publice.

Producătorul timişorean de corpuri de iluminat a ajuns în 2019 la un număr mediu de 1.016 angajaţi. Elba Timişoara are o istorie de aproape 100 de ani şi este unul din­tre cei mai importanţi pro­ducători de corpuri de iluminat din ţară.

Portofoliul companiei include de la produse pentru ilumi­nat pietonal şi stra­dal la proiec­toare şi semafoare.

Seg­men­tul predo­minant însă în vânzările Elba este cel auto, unde com­pania produce în principal cor­puri de iluminat pentru exterior (faruri, lămpi, repetitoare antero­late­rale, catadioptrii etc.)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
elba,
rezultate,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici