Directorul general al CFR va ocupa funcţia de vicepreşedinte al Comunităţii Căilor Ferate Europene

Directorul general al CFR SA, Dan Costescu, va ocupa funcţia de vicepreşedinte al Comunităţii Căilor Ferate Europene, fiind pentru prima dată când un român intră în conducerea acestei organizaţii, potrivit companiei de administrare a reţelei feroviare naţionale.

81 afișări
Imaginea articolului Directorul general al CFR va ocupa funcţia de vicepreşedinte al Comunităţii Căilor Ferate Europene

Directorul general al CFR va ocupa funcţia de vicepreşedinte al Comunităţii Căilor Ferate Europene

La conducerea Comunităţii Căilor Ferate Europene a fost ales, cu un mandat de doi ani, Christian Kern, directorul general al Căilor Ferate Federale din Austria. Acestuia i le alătură patru vicepreşedinţi - reprezentanţii companiilor de profil din România, Germania, Elveţia şi Franţa.

Organizaţia, din care fac parte căile ferate din ţările membre ale UE, a fost înfiinţată în 1988 şi reprezintă interesele membrilor săi pe plan european, acţionând pentru îmbunătăţirea viabilităţii şi a poziţiei pe piaţă a transporturilor feroviare, ca partener al Comisiei Europene şi Parlamentului European.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici