Domo şi Flanco pregătesc terenul pentru o tranzacţie. În acest mod s-ar apropia de liderul Altex

Retailerii electroIT Domo şi Flanco, numărul doi şi trei din piaţa de profil, se află în negocieri pentru crearea unui jucător cu afaceri de peste 250 mil. euro, aproape cât liderul pieţei.

410 afișări
Imaginea articolului Domo şi Flanco pregătesc terenul pentru o tranzacţie. În acest mod s-ar apropia de liderul Altex

Domo şi Flanco pregătesc terenul pentru o tranzacţie. În acest mod s-ar apropia de liderul Altex (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

„O tranzacţie ar fi normală având în vedere numărul mare de jucători şi numărul prea mare de ma­gazine. Eu sunt deschis către o tranzacţie“, a declarat pentru ZF  Iulian Stanciu, proprietarul magazinelor Flanco şi acţionar al eMag, cel mai mare jucător din co­merţul electronic românesc.

Miliardarul bulgar Tzvetan Vassilev, care con­trolează indirect Domo, dar şi un lanţ de magazine de electroIT în Bulgaria, ar fi interesat de preluarea unui competitor din piaţa din România şi de crearea unui jucător suficient de mare cât să reziste şi să se bată de la egal l0 egal cu liderul Altex, potrivit unor surse din piaţă.

Iulian Stanciu, întrebat de ZF dacă tranzacţia pe care o consideră oportu­nă se re­feră la vânzarea Flan­co către Domo, a răs­puns „mai degrabă la pre­lua­rea Domo“, dar nu a oferit mai multe detalii.

Citeşte mai multe despre tranzacţia dintre Domo şi Flanco pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici