Donald Trump: Compania Charter Communications va investi 25 de miliarde de dolari în SUA

Compania de telecomunicaţii Charter Communications Inc intenţionează să facă investiţii de 25 de miliarde de dolari şi să creeze 20.000 de locuri de muncă în Statele Unite, a anunţat vineri preşedintele american, Donald Trump, citat de site-ul agenţiei Reuters.

521 afișări
Imaginea articolului Donald Trump: Compania Charter Communications va investi 25 de miliarde de dolari în SUA

Donald Trump: Compania Charter Communications va investi 25 de miliarde de dolari în SUA (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

Charter Communications va face investiţii de 25 de miliarde de dolari şi va crea 20.000 de locuri de muncă, în următorii patru ani, a declarat Donald Trump.

Donald Trump a făcut acest anunţ după întrevederea pe care a avut-o la Casa Albă cu Tom Rutledge, directorul general al companiei de telecomunicaţii Charter Communications.

La întrevedere a fost prezent şi guvernatorul statului Texas, Greg Abbott.

Conform unor surse, Charter Communications va muta pe teritoriul Statelor Unite firme de tip call-center care până acum activau în zone off-shore.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici