Donaţiile pentru reducerea efectelor crizei totalizează 729.077 lei

Donaţiile pentru diminuarea efectelor crizei economice, care sunt venituri bugetare, totalizează 729.077 lei, a anunţat, vineri, Ministerul Finanţelor Publice (MFP).

28 afișări
Imaginea articolului Donaţiile pentru reducerea efectelor crizei totalizează 729.077 lei

Donaţiile pentru reducerea efectelor crizei totalizează 729.077 lei (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

"Sumele donate pentru diminuarea efectelor crizei economice constituie venituri ale bugetului de stat şi nu sunt afectate unei cheltuieli bugetare anume", se arată în comunicatul MFP.

Potrivit unui ordin emis recent de ministrul finanţelor, persoanele fizice care donează sume pentru diminuarea efectelor crizei economice în contul "Venituri ale bugetului de stat - Donaţii pentru diminuarea efectelor crizei economice", deschis la trezoreria statului, pot face acest lucru fie prin depunere în numerar, la trezoreria de domiciliu, fie prin ordin de plată, prin care banii merg la trezoreria statului.

Donatorii pot alege ca informaţiile privind identitatea şi sumele donate să fie sau nu publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici