e-Mobility Rentals, primul serviciu de închirieri de vehicule electrice cu baterii interschimbabile din Europa, creat în România, îşi va prezenta inovaţia în Londra

  • e-Mobility Rentals, primul serviciu de închirieri de vehicule electrice cu baterii interschimbabile din Europa, creat în România, va fi prezentat la evenimentul internaţional de la Londra, Alpha Wolves, care are loc pe 8 şi 9 martie.
  • e-Mobility Rentals: “Suntem pregătiţi să creştem pe plan local şi regional”.
870 afișări
Imaginea articolului e-Mobility Rentals, primul serviciu de închirieri de vehicule electrice cu baterii interschimbabile din Europa, creat în România, îşi va prezenta inovaţia în Londra

Programat să aibă loc în zilele de 8 şi 9 martie 2023, Alpha Wolves – primul din seria conferinţelor Wolves Summit - oferă start-up-urilor şi antreprenorilor din Europa Centrală şi de Est şansa de a se prezenta, de a descoperi alte companii cu potenţial important de creştere din zona CEE şi de a cunoaşte cei mai influenţi investitori din piaţă.

La Alpha Wolves, e-Mobility Rentals va prezenta una dintre cele mai inovatoare soluţii electrice de mobilitate urbană din lume, compusă din vehicule şi scutere electrice cu baterii interschimbabile prin intermediul staţiilor de încărcare şi înlocuire a bateriilor descărcate (Swap Stations), cu acces nelimitat.

Mobilitatea electrică oferă o serie importantă de beneficii: este versatilă, tehnologia fiind utilizabilă pe mai multe tipuri de vehicule, are o amprentă de carbon redusă comparativ cu mobilitatea convenţională, este mai ieftină, bazându-se pe electricitate în loc de combustibil fosil şi generează un impact redus asupra mediului, deoarece nu produce emisii poluante.

În cadrul conferinţei Alpha Wolves vom prezenta investitorilor străini participanţi la eveniment proiectul e-Mobility Rentals pentru a atrage o nouă rundă de investiţii. Urmărim, de asemenea, trendurile din regiune şi suntem în căutare de noi parteneriate strategice în Europa care să ne asigure o creştere accelerată în următorii ani. Mai mult ca niciodată, interesul pentru noi soluţii alternative sustenabile la mobilitatea urbană a crescut, iar noi adresăm cu success această nevoie deoarece oferim nu doar opţiunea închirierilor maşinilor electrice, dar şi un ecosistem adecvat de încărcare şi reîncărcare a bateriilor. De aceea, următorul pas strategic va fi să dezvoltăm şi o linie de asamblare de baterii electrice.
Piaţa şi industria e-mobilităţii din Europa sunt parte a unui sector în creştere rapidă, care determină trecerea la energia ecologică şi la transportul durabil. Acesta include vehiculele electrice, infrastructura de încărcare şi alte servicii conexe. Se preconizează că piaţa va ajunge la peste 100 de miliarde EUR până în 2025 iar e-Mobility Rentals poate valorifica acest potenţial oferind preţuri competitive pentru o soluţie unică în Europa în acest moment
” afirmă Cosmin Alexandru Văleanu, fondator e-Mobility Rentals

În prezent, e-Mobility Rentals deţine o flotă de vehicule şi scutere electrice ce pot fi contractate şi închiriate de către companii din domenii vaste precum curierat, livrări, servicii dar şi de către persoane sau familii care doresc să îşi câştige libertatea de mişcare, la costuri reduse, fară să polueze sau să îngreuneze traficul deja intens din oraşe.

Inovaţia e-Mobility Rentals reprezintă o soluţie de tip one-stop shop pentru business-urile care au nevoie de o metodă rapidă, eficientă financiar şi ecologică de transport. În 2022 am introdus în piaţă un serviciu de închiriere şi achiziţie de vehicule electrice care aduce valoare tuturor partenerilor noştri. Mă refer atât la preţ cât şi la uşurinţa de contractare dar şi la faptul că serviciul nostru ajută la dezvoltarea afacerilor şi la reducerea amprentei de carbon pe care acestea o generează. Am creat o soluţie care simplifică mobilitatea urbană şi contribuie la diminuarea poluării. Vom prezenta toate aceste beneficii în faţa investitorilor şi a participanţilor la Alpha Wolves deoarece compania noastră este pregătită să crească pe plan local şi regional.

Dezvoltarea e-Mobility Rentals are loc în contextul în care Uniunea Europeană a stabilit obiective ambiţioase de reducere a emisiilor şi de creştere a ponderii energiei regenerabile în mixul energetic. Guvernele au creat stimulente şi politici de promovare a adoptării vehiculelor electrice, inclusiv dezvoltarea infrastructurii de încărcare, subvenţii şi scutiri de taxe. Asta face ca cetăţenii şi companiile să se îndrepte către soluţii sustenabile care au în centru tehnologia şi care sunt menite să protejeze mediul” menţionează Eduard Anghel, CEO e-Mobility Rentals.

Despre e-Mobility Rentals

e-Mobility Rentals este o companie românescă ce a creat primul serviciu de închirieri de vehicule electrice cu baterii interschimbabile prin intermediul reţelei proprii de staţii de încărcare şi înlocuire baterii descărcate (Swap Stations), din Europa. Compania este activă în piaţa din România, în Bucureşti, din anul 2022, unde pune la dispoziţia companiilor locale o flotă în creştere de cvadricicluri şi scutere electrice ce pot fi folosite pentru livrări şi transport personal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici