Elicopterul SMURD prăbuşit în lacul Siutghiol este asigurat de Omniasig VIG

Elicopterul prăbuşit luni în lacul Siutghiol din judeţul Constanţa este asigurat de Omniasig Vienna Insurance Group (VIG), fiind acoperit de o poliţă de aviaţie pentru riscurile CASCO, răspundere civilă faţă de terţi şi accidente persoane, a anunţat asigurătorul.

230 afișări
Imaginea articolului Elicopterul SMURD prăbuşit în lacul Siutghiol este asigurat de Omniasig VIG

Elicopterul SMURD prăbuşit în lacul Siutghiol este asigurat de Omniasig VIG (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Elicopterul implicat în tragicul eveniment aviatic care a avut loc luni, 15 decembrie, în zona lacului Siutghiol din judeţul Constanţa, este asigurat de către Omniasig Vienna Insurance Group. Elicopterul aparţine Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne şi este acoperit printr-o poliţă de asigurări de aviaţie pentru riscurile CASCO, răspundere civilă faţă de terţi şi accidente persoane - pilot şi pasageri", se arată într-un comunicat al companiei.

Omnasig Vienna Insurance Group va face toate demersurile pentru soluţionarea cu celeritate a dosarului de daună, se mai spune în comunicat, care nu face referire la suma asigurată din poliţa de asigurare privind riscurile acoperite.

Un elicopter SMURD s-a prăbuşit, luni, în lacul Siutghiol, în urma accidentului pierzându-şi viaţa toate cele patru persoane aflate la bord - pilotul, copilotul, un medic şi o asistentă medicală.

Omniasig a asigurat şi avionul implicat în evenimentul din ianuarie 2014 în zona Munţilor Apuseni, accident în urma cărui şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi Aurelia Ion, studentă la Institutul Medico-Militar din Bucureşti.

Compania este parte a grupului Vienna Insurance Group (Austria), care deţine peste 99% din acţiunile asigurătorului român.

Societatea este al treilea jucător pe piaţa asigurărilor după nivelul subscrierilor din 2013, care au atins 881,1 milioane de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici