eMag a anunţat când face reduceri de BLACK FRIDAY 2014: Va fi cel mai mare Black Friday de până acum

Magazinul online emag.ro estimează vânzări de 150 milioane de lei în perioada campaniei de reduceri Black Friday, care va avea loc în data de 21 noiembrie, a declarat Iulian Stanciu, directorul general al Dante International, care deţine magazinul online.

5734 afișări
Imaginea articolului eMag a anunţat când face reduceri de BLACK FRIDAY 2014: Va fi cel mai mare Black Friday de până acum

eMag a anunţat când face reduceri de BLACK FRIDAY 2014: Va fi cel mai mare Black Friday de până acum (Imagine: Silviu Matei/Arhiva Mediafax Foto)

În 2013, retailerul a vândut peste 250.000 de produse în perioda campaniei de reduceri Black Friday, valoarea comenzilor totalizând 23 milioane de euro (peste 100 milioane de lei).

Potrivit lui Stanciu, valoarea cumulată a reducerilor Black Friday se ridică la 75 milioane de lei la cele peste 450.000 de produse incluse în ofertă.

"Am muncit şase luni pentru a le aduce clienţilor noştri reduceri totale de 75 milioane de lei dintr-o gamă foarte largă de produse", a afirmat Stanciu.

emag.ro estimează vânzări în valoare totală de 150 de milioane de lei pe parcursul întregii zile de Black Friday.

Reducerile ajung până la 75% şi vor fi aplicate pentru produse IT, telefoane mobile, foto, electrocasnice şi climatizare, produse de îngrijire personală şi cosmetice, cărţi, jucării, mobilier, auto, articole pentru casă şi grădină.

"În spatele acestui eveniment sunt peste 1.000 de oameni, peste 200 de furnizori şi investiţii mari în infrastructura logistică şi IT", a afirmat Stanciu.

Pentru pregătirea Black Friday 2014, emag.ro a investit 5 milioane lei în servere şi 2 milioane de lei în platforma online.

Pentru livrarea produselor, eMAG a încheiat parteneriate cu FAN Courier, Cargus, DPD şi TNT pentru un flux de livrare de 150 de camioane/zi, astfel încât livrările să fie finalizat în decurs de şase zile.

Conceptul de Black Friday a fost introdus pe piaţa din România de emag.ro, în anul 2011.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici