Epidemia se domoleşte, iar politicienii îndeamnă românii să se întoarcă la muncă: Lucrurile trebuie să revină la normal

  • Politicienii sunt de părere ar ar trebui să te întorci la muncă
  • Astăzi au fost raportate doar 140 de noi cazuri de îmbolnăvire cu Coronavirus
  • Marius Budăi (PSD): Nici oamenii, nici patronii nu mai au bani
  • Eugen Tomac (PMP): Lucrurile ar trebui să revină la normal
1460 afișări
Imaginea articolului Epidemia se domoleşte, iar politicienii îndeamnă românii să se întoarcă la muncă: Lucrurile trebuie să revină la normal

"Oamenii cu siguranţă ar trebui să meargă la muncă iar specialiştii ar trebui să le spună clar ce reguli să respecte, astfel încât să nu avem niciun risc. Cu siguranţă sunt foarte mulţi patroni care îşi doresc să repornească activitatea deoarece nici patronii, nici oamenii deja nu mai au bani", afirmă deputatul PSD Marius Budăi, pentru MEDIAFAX.

Social-democratul este de părere şi că ar trebui încurajat consumul, dar şi cererea de pe piaţă.

"Este un must have acum în România şi trebuie încurajată cererea prin tot ce înseamnă veniturile populaţiei", a mai adăugat fostul Ministru al Muncii.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac este şi el de acord că oamenii ar trebui să revină la muncă pentru a reporni economia, mai ales în sectoarele cheie.

"În legătură cu repornirea economiei, eu cred că şi în stare de urgenţă se puteau porni proiectele mari de infrastructură, pentru că muncitorii pe şantier nu se iau în braţe, muncesc. (...) În domeniile cheie, lucrurile ar trebui să revină la normal", este de părere şi europarlamentarul PMP Eugen Tomac.

Astăzi au fost raportate doar 140 de noi cazuri de îmbolnăvire cu Coronavirus. Au trecut 11 zile de la relaxarea măsurilor pentru prevenţia Sars Cov-2, iar numărul de cazuri este în scădere de la o zi la alta. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici