Eugen Teodorovici: Cândva o să candidez şi la prezidenţialele din România. Nu candidez ca să candidez

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat, marţi seara, că intenţionează să candideze şi să câştige funcţia de preşedinte a României.

808 afișări
Imaginea articolului Eugen Teodorovici: Cândva o să candidez şi la prezidenţialele din România. Nu candidez ca să candidez

Teodorovici: Cândva o să candidez şi la prezidenţialele din România. Nu candidez ca să candidez

„Cândva o să candidez. Cândva o să candidez, cu siguranţă. Aveţi ca mărturie clară: cândva o să candidez şi la prezidenţialele din România. Nu mă întrebaţi şi când anume, pentru că aceasta este surpriză. Ştiu cum va fi. Problema nu este cum o să fie, o să fie sigur. N-am niciun fel de problemă”, a declarat Eugen Teodorovici, marţi seara, într-o emisiune la TVR1.

Întrebat dacă speră să fie doar candidat, ci şi preşedinte, acesta a răspuns ferm că speră să fie preşedinte.

„Când spun că fac un lucru, îl fac. Nu candidez ca să candidez. Nu sunt un laş”, a completat Teodorovici.

În schimb, ministrul Finanţelor a evitat să spună dacă va candida din partea PSD. „Sunt multe variante politice posibile, dar sigur va fi”, a adăugat Teodorovici.

Privitor la candidatul PSD la preşedinţie în acest an, Teodorovici a afirmat că preşedintele PSD a anunţat foarte clar că după alegerile europarlamentare, din mai, se va face analiza de rigoare în partid. „Se va stabili clar cum se merge: cu ALDE, PSD, împreună. Cei care conduc partidul şi Coaliţia decid.”

Ministrul Finanţelor n-are o funcţie de conducere în PSD, astfel că nu va face parte dintre aceia care vor decide viitorul candidat al PSD la preşedinţie.

„PSD-ul nu o să piardă ceva, când luptă cu adevărat şi vrea să câştige. PSD-ul poate cu adevărat să câştige, dacă-şi doreşte acest lucru”, a mai spus Teorodovici, care a completat că „Da” PSD îl poate bate pe preşedintele Klaus Iohannis, la alegerile prezidenţiale din acest an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici