Euro a înregistrat luni o scădere. victimă a instabilităţii din pieţele financiare

  • Euro scade la 4,8103 lei după un maximum de 4,8127 lei atins vineri
  • Moneda naţională a căzut victimă în ultimele zile instabilităţii din pieţele financiare
  • Aurul şi dolarul au scăzut în tandem
1128 afișări
Imaginea articolului Euro a înregistrat luni o scădere. victimă a instabilităţii din pieţele financiare

Sursa: Profimedia Images

Dolarul şi aurul au scăzut de asemenea, continuând trendul de vineri.

Dolarul american a scăzut în raport cu moneda naţională, coborând de la 4,3601 lei, vineri, la 4,3389 lei, luni.

Preţul gramului de aur la Bucureşti a scăzut de la 228,56 lei, la 224,41 lei, în acelaşi interval. Maximul istoric a fost de 240,46 lei, atins săptămâna trecută.

Timp de câteva săptămâni, moneda naţională a urmat o tendinţă de depreciere, pe fondul instabilităţii politice şi a temerilor din pieţele financiare globale cauzate de coronavirus.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici