Euro, la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani. Leul scade şi faţă de dolarul american

Euro a atins miercuri cel mai al ultimilor cinci ani, ajungând la 4,5991 lei.Şi moneda americană s-a întârit faţă de leu.

2267 afișări
Imaginea articolului Euro, la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani. Leul scade şi faţă de dolarul american

Euro, la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani. Leul scade şi faţă de dolarul american

Cursul valutar leu/euro a urcat miercuri, 27 septembrie, la maximul ultimilor cinci ani, euro fiind cotat la 4,5991 lei, foarte aproape de pragul de 4,6 lei.Cu o zi înainte moneda unică a fost cotată la 4,5990 lei.

De asemenea, moneda americană a crescut faţă de leu, ajungând la 3,9171 de lei, faţă de 3,8912 lei cât a fost cotată marţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici