Europa a trecut de primul său test din iarnă. Cum au reuşit să menţină alimentarea cu energie

Ţările din Europa au trecut de primul lor test din iarnă reuşind să menţină în funcţiune sisteme alimentate cu energie cu ajutorul cărbunelui, potrivit Ziarului Financiar.

1541 afișări
Imaginea articolului Europa a trecut de primul său test din iarnă. Cum au reuşit să menţină alimentarea cu energie

Sursa foto: Profimedia

Europa a trecut de primul său test din iarnă fără energie rusească, menţinând luminile aprinse în primul episod de frig din această lună.

Secretul din spatele acestui succes: continentul a ars mai mult cărbune decât în ultimii ani, relatează The Wall Street Journal.

Cererea europeană reprezintă un motiv pentru care lumea se îndreaptă către un consum record de cărbune în 2022.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici